Warrior Co Admin
Başarı Puanı Başarı Puanı: (45/258)
| Konu: Serseri Sözler Cuma Haz. 25, 2010 8:15 am | |
| Bir kız sevdim ela gözlü İstedim vermediler Bana sen serserisin dediler Arama hayatın cilvesinde bahane Benim gönlüm serseriyse bundan sane Düşmüsüz birkere dile haykırsak duymazlar bile Tatlı tatlı bakarlar Bir gün düşersen üstüne basarlar Sen sil üzerindeki o pis eseri Senden kat kat üstündür bu gördügün SERSERİ
En son Warrior tarafından Cuma Haz. 25, 2010 8:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Warrior Co Admin
| Konu: Geri: Serseri Sözler Cuma Haz. 25, 2010 8:15 am | |
| GeceLer İsyanda Yüreğim ZindanLarda GöZLerimse Hep ŞaFaKLarda YüReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe KöTü Zaman DosTLaRım NeRDe HaNi ANıLar YaLan OLmuş SeVDaLar GöZLeRim Kan AĞLar İçTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ AnCaK BaNa ÖLüm YaRar..HoŞÇaKaL Gözümün Bebeği HoŞÇaKaL.... DiNLe GüZeLim Benİ DinLe SaNMa Her Şey Benim ELimde HaYat Bu HerKes BakıyoR aaaFine SenDe Bak aaaFiNe Benim ELLerim KaDeHimDe BeKLerim GözLerim Hep MaTemDe EsTiLer Bana Gene HeRaLDe SeRSeri Bu Çok Görme YüReĞine....YaPıŞTır Sen Boş DurMa KaRDeş.. | |
|
Warrior Co Admin
| Konu: Geri: Serseri Sözler Cuma Haz. 25, 2010 8:16 am | |
| ortamın bittiği yerde biz başlarız şeklimiz için yaşar tarzımız için ölürüz herkezin korktuğu ölümü biz sokakta oyun diye oynarız biz firari saatlerin ardından gelen isyankar sokakların tövbekar çocuklarıyız Hayatta Kimse İçin ağLama Değmez Ağlamaya DeğenLer Zaten AğLatmaz Birgün Ağlaman Gerekirse Başını Dik Tutki Gözyaşların Seni Ağlatan Kişi Kadar AlçaLmasın | |
|